Job 34 van 126


Report this listing

Solliciteren



Winkelmedewerker Bakkerij


Functie

Jouw belangrijkste taken omvatten:

  • Klanten assisteren bij het vinden van het juiste product met een glimlach
  • Kwaliteitscontroles uitvoeren op onze diverse producten
  • Afbakken van broden
  • Voorraden aanvullen met verse producten
  • Hygiëne en netheid zijn heel belangrijk voor deze afdeling

Bedrijfsprofiel:

Als medewerker in de bakkerij ben je belast met het voorbereiden en onderhouden van de bakkerijafdeling. Je begint je dag met het bakken van vers brood, pistolets en koffiekoeken. Bovendien vul je het assortiment aan met onze dagverse producten. Daarnaast ben je altijd paraat om klanten te adviseren bij hun zoektocht naar het lekkerste brood of een feestelijk taartje. Gedurende de dag zorg je ervoor dat het assortiment brood, zowel gesneden als ongesneden, continu en keurig wordt aangevuld. Bij het verlaten van je werkplek zorg je ervoor dat de bakkerij schoon en opgeruimd is, zodat jij en je collega's de volgende dag weer fris van start kunnen gaan.

Jouw profiel

  • Klanten bij binnenkomst spontaan een glimlach van jou mogen verwachten
  • Je vloeiend kunt communiceren in het Nederlands
  • Wisselende taken en werkuren voor jou geen belemmering vormen
  • Je bruist van energie en samen met jouw team streeft naar het allerbeste
  • Eerste ervaring als winkelmedewerker of in horeca is een must
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...)
  • Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren
  • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Producten inventariseren
  • De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren
  • De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen
  • Betalingen ontvangen
  • Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg
    Het deeg mengen, kneden en uitrollen
  • Producten naar een afdeling brengen
    Producten op rekken of schappen plaatsen
  • Goederen en producten ontvangen
    De levering controleren
  • De klant verwelkomen
    De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
  • Voedingswaren bereiden: Gebakjes
  • Voedingswaren bereiden: Traiteurschotels (pizza's, quiches, sandwiches, ...)
  • Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...)
  • Voedingswaren bereiden: IJs, sorbets
  • Voedingswaren bereiden: Speciaal brood (regionale specialiteiten, brood op grootmoeders wijze, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Belegde broodjes
  • De productie plannen volgens de bestellingen, de voorraad en het seizoen
  • Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven
    De gisting controleren
  • Voedingswaren bereiden: Chocolade
  • Voedingswaren bereiden: Suikerwaren
  • De staat en bewaring van bederfbare producten controleren
    Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen

Aanbod

  • Fulltime bediendecontract van 36.5 uur per week 1 vaste vrije dag doordeweeks en 1 variabele vrije dag in het weekend
  • Verloning volgens barema met individuele groeikansen
  • On-the-job training met een persoonlijk groeiplan gericht op jouw talenten

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht