Als demi-chef de partie sta je in voor de mise-en-place, het bereiden, schikken en garneren van de gerechten.
Je staat de keukenhelpers bij waar nodig.
Je staat in voor orde, netheid en veiligheid in de keuken.
instaan voor de MEP, het bereiden, schikken en garneren van gerechten
keukenhelpers bijstaan waar nodig
de afdelingsverantwoordelijke helpen bij de bereidingen, je volgt zijn/haar instructies
teamplayer, respect voor het product en de collega's
basiskennis FR-ENG
Afgestudeerd aan een hotelschool of gelijkwaardige ervaring is een pluspunt
De kans om te werken in een dynamisch, gespecialiseerd en toekomstgericht bedrijf waar de mens centraal staat.
Een financieel stabiele organisatie gericht op continuïteit en vooruitgang.
Een prettige en collegiale werkomgeving.
Doorgroeimogelijkheden.
Een open cultuur met korte communicatielijnen.
Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
Salaris bepaald op basis van ervaring.
Een voltijds contract van onbepaalde duur
Maaltijdcheques na 1 maand vast in dienst
Woon-werkverkeer
Eco-cheques
Eindejaarspremie
Hospitalisatieverzekering + tandverzekering
Doorgroeimogelijkheden