Als sous chef ben je de rechterhand van de chef en sta je in voor de organisatie, het delegeren en controleren van je team en de gerechten.
Je bent mede verantwoordelijk voor de planning en organisatie van het keukenteam.
Je kan leiding en sturing geven aan een team, hebt een ruime ervaring en je bent een creatieve duizendpoot met oog voor orde, netheid en veiligheid.
gerechten uitwerken voor de verschillende afdelingen (restaurant, bar, roomservice, evenementen...)
respecteren van de voorschriften inzake voeding, voedselbalans en hygiëne (HACCP)
sterk en erkend culinair talent.
ervaring als sous chef.
georganiseerd, gestructureerd en kostengeoriënteerd
resultaatgericht.
Afgestudeerd aan een hotelschool of gelijkwaardige ervaring
De kans om te werken in een dynamisch, gespecialiseerd en toekomstgericht bedrijf waar de mens centraal staat.
Een financieel stabiele organisatie gericht op continuïteit en vooruitgang.
Een prettige en collegiale werkomgeving.
Doorgroeimogelijkheden.
Een open cultuur met korte communicatielijnen.
Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
Salaris bepaald op basis van ervaring.
Talrijke voordelen in overeenstemming met uw verantwoordelijkheden en de markt.
Een voltijds contract van onbepaalde duur
Maaltijdcheques na 1 maand vast in dienst
Woon-werkverkeer
Eco-cheques
Eindejaarspremie
Hospitalisatieverzekering + tandverzekering