Functie
Ben jij een echte smaakmaker met een passie voor kwaliteit? Dan is dit jouw kans om ons team bij LAGO Bistro te versterken!
We zijn op zoek naar een gedreven keukenmedewerker, die samen met ons de lat hoog legt.
Wat behoort zoal tot je takenpakket?
-
Je bewaak de
unifromiteit
van onze menukaart en zorg ervoor dat de culinaire standaarden steeds worden gehandhaafd.
-
Je werk samen met het keukenteam, van
mise-en-place
tot de laatste afwerking van gerechten.
-
Je
controleer en ontvang bestellingen
, zodat we kunnen verzeker dat we alleen de beste ingrediënten gebruiken.
Wat verwachten we van jou?
-
Je bent een echte
teamspeler:
je volgt de orders van de chef-kok en horecamanager op en draagt bij aan het bedenken van nieuwe gerechten.
-
Je bent een
proactieve denker:
je deelt je ideeën om LAGO Bistro naar een hoger niveau te tillen.
-
Je bent
zelfstandig
én
teamgericht:
je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler.
-
Je hebt oog voor detail: je past
HACCP-regels
nauwkeurig toe en staat paraat bij
noodsituaties.
Wat nog meer?
-
Je wordt begeleid door onze ervaren Chef-kok en krijgt de nodige ondersteuning van onze regionale Horecamanager.
-
Je komt terecht in een uitdagende, warme omgeving.
-
Je wordt tewerkgesteld in een 6-dagen werkweek in een flexibel uurrooster.
-
We bieden ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen ons team.
Jouw profiel
Je hebt een passie voor eten waardoor je steeds
creatief
en
innovatief
aan de slag gaat.
Alert & oog voor detail
-
Je “
ziet werk
” en je gaat er ook van uit dat er “nooit geen werk” is.
-
Je zet er steeds op in om de beste gerechten te serveren.
-
Je bent
stressbestendig
met een
commercieel
kantje.
-
Je vindt het van groot belang dat er goede
orde
en
netheid
is.
Hulpvaardig en betrokken
-
Collega’s en bezoekers kunnen altijd op jou rekenen. Bij problemen groot of klein zal je er altijd voor hen zijn en ga je samen met hen op zoek naar
creatieve oplossingen
.
-
Bij problemen en/of misnoegde bezoekers ga je steeds
vriendelijk
,
klantgericht
en
alert
op zoek naar oplossingen.
Flexibel
-
Je vindt het geen probleem om mee in te staan voor de
netheid
van LAGO Bistro.
Je kijkt uit naar een job in een warme en leuke omgeving.
-
Je voelt je op en top in een team waar er eens goed gelachen wordt.
-
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
-
De ingrediënten doseren en mengen
-
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
-
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
-
Koken voor een doelgroep: Kinderen
-
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
-
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
-
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
-
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
-
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
-
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
-
Een soort product bereiden: Vlees
-
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
-
Een soort product bereiden: Sauzen
Aanbod
Wij bieden jou een job met
ruime
verantwoordelijkheid
en
sociale
contacten
in een sportieve en dynamische omgeving. We streven naar
enthousiaste, gemotiveerde en gepassioneerde teams
met gevoel voor humor! Als keukenmedewerker heb je een grote variatie aan taken.
Het salarispakket bestaat uit een degelijke vaste basisvergoeding aangevuld met extralegale voordelen. LAGO Sint-Truiden Bloesembad biedt jou bovenop dit alles een omgeving waar de verdere ontwikkeling van je carrière ter harte wordt genomen, het volgen van opleidingen en het nemen van verantwoordelijkheden gestimuleerd wordt.