Binnen een multidisciplinair teamverband werkt hij/zij mee aan de verwezenlijking van de kwaliteitsvolle zorgverlening naar onze ouderen toe. Samen met de voedingsdeskundige sta je in voor het samenstellen van evenwichtige maaltijden op maat van elke zorgvrager. Als chef kok sta je aan het hoofd van het keuken- en afwasteam (10 medewerkers) en sta je in voor de bestellingen betreft het keukengebeuren. Hij/zij staat in, samen met het keukenteam, voor het bereiden van de maaltijden in een warme lijn (gem. 250 middagmalen per dag), de dieetmaaltijden en de aangepaste voeding met gewijzigde consistentie.
-je bent een motivator voor de collega’s
-je bent enthousiast en gedreven en werkt graag in team
-je hebt kennis van de HACCP-wetgeving (we zijn in het bezit van de Smileys),
-je bent een gediplomeerd kok en beheerst de klassieke keuken
-je bent creatief in de keuken
-je kan werken op een economische en efficiënte manier
-je kan inspelen op jaarthema’s (vb Valentijn, visbuffel, vriendenfeest)
-ervaring als chef is een meerwaarde
-een verloning volgens sectorale barema’s
-voltijdse functie voor onbepaalde duur
-gezinsvriendelijke uren (geen onderbroken diensten)
-stimulerende werkomgeving
-een aangename werksfeer met respect voor de medewerker
-vergoeding woon-werkverkeer en extra-legale voordelen
Caron Nathalie
057/204277
nathaliecaron@huizezonnelied.be