Hij/zij is verantwoordelijk voor het werk dat hem/haar is toevertrouwd door zijn/haar chef de partie en/of door zijn/haar kok o.a.:
1. Voorbereiding dienst: helpt bij de mise-en-place van de gerechten: - kuist, wast, schilt, snijdt en kookt groenten (fruit) - bereidt garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten, salades, enz... - bakt (eenvoudige bakwijzen), versnijdt.
2. Tijdens de dienst: helpt afdelingsverantwoordelijke (chef de partie) of kok bij de bereidingen; werkt volgens zijn/haar instructies.
3. Na de dienst: - ruimt op - zorgt voor de hygiënische bewaring van voedingsmiddelen - maakt werkinstrumenten en werkplaats schoon - staat in voor orde en netheid in de keuken - respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden - ontvangt en controleert goederen o.l.v. de chef de partie en/of kok.
4. Is efficiënt in zijn werkzaamheden, alsook snelheid en stressbestendig.
Spreekt vlot Nederlands om duidelijk te kunnen communiceren tijdens de drukke shiften. Moet goed in teamverband kunnen werken.
Mooie verloning met ecocheques en na 6 maanden indienst ook maaltijdcheques.
Vincent Bourgeois
0468086068
vincent@bardo.be