Chef de partie gezocht voor bistro in Zemst
Functie
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Groenten en fruit wassen en schoonmaken De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen De ingrediënten doseren en mengen Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) Aanbod
Ben jij als Chef de partie op zoek in de regio Zemst naar een uitdagende nieuwe baan om verschillende culinair hoogwaardige gerechten te bereiden en de persoon die er voor wil zorgen dat onze gasten een geweldige ervaring beleven?
Ben je gedreven en heb je veel productkennis, dan zien we jou graag in onze keukenbrigade.
Dit ben jij
Beschikt over een koksdiploma of over de nodige ervaring (minimaal jaar) Is gepassioneerd bezig zijn met koken en eten en je hebt oog voor kwaliteit en detail. Op drukke momenten blijf je kalm en bewaar je de rust in de keuken. Flexibel inzetbaar, neemt zelf initiatieven. Kennis van alle HACCP standaardenDit doe jij
De keuken werkzaamheden leiden in de warme keuken en meewerken binnen de partie om een hoogwaardig product tot stand te brengen. Ontwikkelen en bijdragen van garnituren en daarbij voorsen doen bij de chef. werk je mee en leid je de werkzaamheden binnen de partie zodanig dat een culinair hoogwaardig product tot stand komt. Zelfstandig een partie draaien. verantwoordelijk voor alle voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden met betrekking tot alle keukenactiviteiten. Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en je houdt de dag voorraad op peil en geef je alle gerechten door. De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) De goederen ontvangen en controlerenDe goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Groenten en fruit wassen en schoonmaken De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen De ingrediënten doseren en mengen Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) Aanbod
Dit krijg je van ons
Salaris conform Horeca cao, salaris informatie tijdens sollicitatie proces Een afwisselende job met een flexibel uurrooster We streven naar een goede 'work life balance' Voltijds contract onbepaalde duur Dagwerk, avondwerk en weekendwerk Solliciteren
Schuitmaker Janine
Chef de partie gezocht voor bistro in Zemst
2024-05-13 - 2024-06-08
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
2024-05-13 - 2024-06-08
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: ZEMST
Valuta: EUR
Address place: ZEMST
Land: België
Postal Code: 1980
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54
Postal Code: 1980
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54