Specialiteitenkok Chinese keuken niveau

Functie

Employer serveert traditionele Chinese gerechten, met de hand gemaakte noodles, dumplings en
rijstgerechten. Authentiek en smaakvol.

Employer een Specialiteitenkok Chinese keuken niv .

. Beheersing van alle kennis en vaardigheden van kok niveau .

. Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten die gebakken, gefrituurd en geroosterd moeten worden.

. Marineren van vleeswaren die gebakken, gefrituurd en geroosterd moeten worden.

. Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en het uitvoeren van bijsingen/bij doseringen.

. In een klein restaurant is de specialiteiten kok Aziatische keuken in noodgevallen ook plaatsvervangend chef-kok.

. Goede kennis van de Oosterse ingrediënten en hun gebruik in de Aziatische keuken.

. Basiskennis en vaardigheden van de vier hoofdstromingen van de Chinese keuken.

. Schoonmaken van de eigen werkomgeving, keukenapparatuur en –machines en het assisteren van de eventueel aanwezige keukenhulp bij het geheel schoonmaken van de keuken.

. Een goede teamspeler die zich flexibel ops en beschikt over goede communicatievaardigheden.

. Taken leren die bij geval van ziekte of vakantie de werkzaamheden van de souschef / allround kok deels kan overnemen.

Overige eisen
Minimaal jaar werkervaring.
Opleiding NL MBO

Je bent een teamspeler, flexibel, kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail.
Soort dienstverband Voltijds

Soort dienstverband Fulltime

Salaris vanaf Euro , conform Horeca Cao

Rooster

Weekendbeschikbaarheid Werken op feestdagen

Soorten aanvullende vergoedingen

Vakantiegeld

Ervaring

Keuken jaar

Werklocatie Eén locatie

Jouw profiel

Employer serveert traditionele Chinese gerechten, met de hand gemaakte noodles, dumplings en
rijstgerechten. Authentiek en smaakvol.

Employer een Specialiteitenkok Chinese keuken niv .

. Beheersing van alle kennis en vaardigheden van kok niveau .

. Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten die gebakken, gefrituurd en geroosterd moeten worden.

. Marineren van vleeswaren die gebakken, gefrituurd en geroosterd moeten worden.

. Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en het uitvoeren van bijsingen/bij doseringen.

. In een klein restaurant is de specialiteiten kok Aziatische keuken in noodgevallen ook plaatsvervangend chef-kok.

. Goede kennis van de Oosterse ingrediënten en hun gebruik in de Aziatische keuken.

. Basiskennis en vaardigheden van de vier hoofdstromingen van de Chinese keuken.

. Schoonmaken van de eigen werkomgeving, keukenapparatuur en –machines en het assisteren van de eventueel aanwezige keukenhulp bij het geheel schoonmaken van de keuken.

. Een goede teamspeler die zich flexibel ops en beschikt over goede communicatievaardigheden.

. Taken leren die bij geval van ziekte of vakantie de werkzaamheden van de souschef / allround kok deels kan overnemen.

Overige eisen
Minimaal jaar werkervaring.

Je bent een teamspeler, flexibel, kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail.
Soort dienstverband Voltijds

Soort dienstverband Fulltime

Salaris vanaf Euro , conform Horeca

Rooster

Weekendbeschikbaarheid Werken op feestdagen

Soorten aanvullende vergoedingen

Vakantiegeld

Ervaring

Keuken jaar

Werklocatie Eén locatie

De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Een soort product bereiden Vis, zeeproducten Een soort product bereiden Vlees De ingrediënten doseren en mengen Een soort product bereiden Sauzen Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Groenten en fruit wassen en schoonmaken Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Solliciteren

WB Ng


 


Specialiteitenkok Chinese keuken niveau
2024-05-07 - 2024-06-02

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: Amsterdam
Butenveldertselaan 114
Land: België
Postal Code: 1081AB
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share