Hulpkok grootkeuken woonzorgcentrum Employer

Functie

Lekkere maaltijden vormen een cruciale pijler in de dienstverlening van . Dagelijks bereiden de keukenmedewerkers warme maaltijden in woonzorgcentrum Employer in Sint-Kajne-Waver. Bij bijzondere gelegenheden, zoals feesten in het woonzorgcentrum of op feestdagen, slaat het keukenteam met veel enthousiasme de handen in mekaar om een voortreffelijk menu aan te bieden.

Wat doe je als medewerker warme keuken?

Je staat mee in voor de dagelijkse bereiding van de warme maaltijden voor de bewoners van woonzorgcentrum Employer, de bezoekers van Lokaal dienstencentrum De Plek en de inwoners van Sint-Kajne-Waver die gebruik maken van de dienst warme maaltijden aan huis. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de maaltijden op tijd klaar zijn. Je werkt veilig, zorgvuldig en hygiënisch. Je zorgt mee voor de portionering van de maaltijden. Je reinigt samen met je collega’s de toesen en de keuken na het bereiden van de maaltijden. Je signaleert defecten aan toesen en staat in voor het onderhoud ervan. Jouw profiel Er is geen specifieke diplomavereiste voor deze functie. Je hebt minstens jaar ervaring in een grootkeuken. Je kan de juiste verhoudingen berekenen om de maaltijden te bereiden. Je kan de HACCP-regels en onderhoudsplannen toepassen. Je gebruikt het materiaal op een veilige en correcte wijze. Je kent de basisbereidingen en verschillende diëten in woonzorgcentra. Je kan zelfstandig taken opnemen en s je flexibel op. Je spreekt en leest vlot Nederlands. Je werkt graag in team. Fysiek zwaar werk uitoefenen schrikt je niet af. In het bezit zijn van een Rijbewijs B is vereist. Koken voor een doelgroep Bejaarden Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) De ingrediënten doseren en mengen De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Groenten en fruit wassen en schoonmaken De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Aanbod Een deeltijds contract (%) van bepaalde duur op niveau D-. Relevante beroepservaring wordt onbeperkt in aanmerking genomen. Het bruto aanvangsloon zonder anciënniteit voor % bedraagt € ., per maand . Je werkt ook gemiddeld weekend op . Premies voor onregelmatige prestaties zaterdagwerk (%) en zondagwerk/feestdagen (%). Vakantiedagen + feestdagen. Extra's een interessante verlofregeling & opleidingsmogelijkheden, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling abonnement openbaar vervoer voor woon- werkverkeer, fietsvergoeding, … Solliciteren

Lies Van den Bergh


 


Hulpkok grootkeuken woonzorgcentrum Employer
2024-05-04 - 2024-05-31

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: SINT-KATELIJNE-WAVER
Wilsonstraat 28
Land: België
Postal Code: 2860
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share