Diensthoofd keuken (m/v/x)

Functie

Als diensthoofd sta je garant voor een goede werking van de keuken en het personeelsrestaurant.
Je zorgt samen met een team van chef-koks, koks, keukenhulpen, medewerkers afwas en cafetaria, infodienst en diëtisten voor de coördinatie, de voorbereiding en een correcte kwalitatieve en kwantitatieve bereiding van de maaltijden volgens de laatste HACCP-normering.
Je bent verantwoordelijk voor de correcte portionering, kwaliteitsvolle verdeling en presentatie van de maaltijden. Je zorgt voor de opmaak van een gevarieerde menuplanning rekening houdend met de noden, wensen en gewoontes van de eindgebruikers.
Je zorgt voor de uitvoering van administratieve taken zoals inventarisatie, besing voedingsmiddelen, …
Jouw taak als leidinggevende omvat

Het beleid van het ziekenhuis vertalen naar de eigen afdeling De organisatie van de activiteiten roosterplanning, toewijzing van mensen en middelen op een geïntegreerde manier, dagelijks coachen, stimuleren en motiveren van de medewerkers; een open cultuur creëren op de dienst en zorgen voor een professionele en motiverende werksfeer; medewerkers stimuleren tot initiatieven en de ontwikkelings- en vormingsnoden van medewerkers detecteren en vormingsvoorsen ondersteunen en opvolgen. Het opvolgen van het personeelsbudget, investeringen, werkingsmiddelen. Medewerkers kostenbewust maken en toezicht houden op het efficiënt gebruik van de beschikbare middelen. Een algemeen kwaliteitsbeleid voeren en vertalen naar medewerkers op de afdeling, kwaliteitsprojecten uitwerken, coördineren en opvolgen. De organisatie van de multidisciplinaire samenwerking op de afdeling samen met artsen, diëtisten,… Het positief uitbouwen van een netwerk binnen en buiten het ziekenhuis. Jouw profiel

Je bent kok, bachelor of master in de dieetleer, ho of facilitymanagement met minimum jaar ervaring als leidinggevende.
Leidinggeven, aansturen en coachen zit je in het bloed.
Je bent flexibel en stressbestendig. Je bent communicatievaardig. Je wil je engageren en bezit een dynamische en vlotte persoonlijkheid met zin voor verantwoordelijkheid en teamwork.
Je hebt bij voorkeur kennis en kunde van diëten, van bereidingsvereisten, van culinaire technieken en van de hygiëne-eisen eigen aan het beroep.
Je kan gedisciplineerd werken binnen een team, volgens procedures. Je kan zelfstandig werken. je bent discreet, diplomatisch, integer en klantgericht.
Je bent bereid bijscholingen te volgen.

De werking opvolgen
Waken over de klanttevredenheid Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Basisonderhoud van ruimtes en uitrusting superviseren Producten controleren bij de levering (kwaliteit, kwantiteit, staat)
Toezicht houden op het opbergen en opslaan (koelkamer, diepvries, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren De planning van werknemers opsen (kelners, teamleden, ...) De activiteiten van teams superviseren
De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit controleren Aanbod

Wij bieden je een boeiende functie in een uitdagende werkomgeving met tal van opleidingsmogelijkheden – een competitief salaris met aantrekkelijke extralegale voordelen.

 


Diensthoofd keuken (m/v/x)
2024-04-09 - 2024-05-15

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: HEUSDEN-ZOLDER

Land: België
Postal Code: 3550
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share