Chef-kok

Functie Aankopen van voedingswaren. Aansturen van keukenpersoneel. Bereiden van Aziatische gerechten en show-cooking. Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren De activiteiten van het personeel controleren Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ... Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...) De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Solliciteren

Su Zhenzhen


 


Chef-kok
2024-06-01 - 2024-06-27

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: WIJNEGEM
Merksemsebaan 413
Land: België
Postal Code: 2110
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share