Kok

Functie

WZC De Regenboog in Zwijndrecht is een voorziening waar oudere bewoners een nieuwe thuis krijgen.  We zijn een chrisjk geïnspireerd woonzorgcentrum en bieden huisvesting aan bewoners.  Een dagverzorgingscentrum en assistentiewoningen vervolledigen het aanbod.  Om de dienstverleningen en huisvesting naar de bewoners te realiseren hebben we een equipe van gemotiveerde medewerkers.

De multidisciplinair samengese teams en geëngageerde vrijwilligers maken werk van hun kernopdracht elke zorgvrager een zo goed en gelukkig mogelijk leven te bezorgen.

We doen dit door een eigentijdse, kwalitatieve dienstverlening aan te bieden aan onze bewoners en hun familie.  We streven naar een continue verbetering van het woon-leefbeleid voor elke bewoner, een excellente maaltijdzorg neemt hier een centrale plaats in.

Bent u op zoek naar een uitdagende en boeiende job in een warme werkomgeving, aarzel dan niet en neem met ons contact op.

Om samen met ons deze uitdaging waar te maken, zijn we momenteel op zoek naar

een creatieve KOK met een warm hart voor ouderen

Wat houdt deze job in?

Je bereidt de maaltijden volgens de vooropgese recepturen, rekening houdend met de dieetvereisten, de hygiënische, nutritionele en de HACCP normen

Je volgt het kookproces en de temperaturen op volgens het recept

Je waakt over de portionering en bediening van de maaltijden

Je houdt toezicht op de algemene staat van de keuken, de gebuikte toesen en het materiaal

Je helpt bij afwas en dagelijks onderhoud

Je controleert de temperaturen van de diepvriezers, koelkasten en de leveringen

Je past consequent de regels betreffende het stockbeheer toe

Je neemt deel aan de werkgroepen of externe vormingen om de kwaliteit van de geleverde diensten te verbeteren.

Jouw profiel Je profiel

Je hebt kennis van de culinaire technieken, een diploma tot kok is een pluspunt

Je bent klantgericht, creatief in het koken en presenteren en smaaksturing is je niet vreemd

Je kan werken met de nodige keukentoesen

Je kent de regels en procedures inzake de hygiënische, nutritionele en de HACCP normen

Je spreekt af met het diensthoofd en de collega’s van de keuken inzake de dagelijkse werking van de keuken

Je volgt consequent de taken en richtlijnen op

Je neemt je verantwoordelijkheid op, bij onregelmatigheden of problemen contacteer je je diensthoofd

Je moet dagelijks zware lasten verplaatsen, in een staande en ongemakkelijke houding werken. Daarom leef je consequent de ergonomieprincipes na

Aanbod Wat bieden wij?

Een uitdagende, veelzijdige job in een warme en zich vernieuwende werkomgeving.

Een team met toffe collega’s.

Overeenkomst voor bepaalde duur (vervanging ) in een stabiele werkomgeving. Jobtime is bespreekbaar!

Verloning volgens de IFIC met overname van relevante anciënniteit

Een aantrekkelijk salaris met extra-legale voordelen betaalde vakantiedagen, maaltijdcheques, gratis treinabonnement, fietsvergoeding, extra beloning bij mijlpalen in je privéleven. Bij jaar in dienst krijg je een extra vakantiedag.

Interesse?

Solliciteer online of mail je CV en motivatie naar Van der Paelt Lieve, directeur WZC De Regenboog ()

Neem ook een kijkje op onze website   []

 


Kok
2024-05-11 - 2024-06-26

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: ZWIJNDRECHT

Land: België
Postal Code: 2070
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share