Chef de partie Tienen

Functie

Zie Pdf bijgevoegd voor volledige jobomschrijving

Jouw profiel

Zie Pdf voor volledige jobomschrijving

Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) De ingrediënten doseren en mengen De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Koken voor een doelgroep Bejaarden Een soort product bereiden Vlees Een soort product bereiden Sauzen De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Een soort product bereiden Ontbijt Een soort product bereiden Sandwiches Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) Groenten en fruit wassen en schoonmaken Een soort product bereiden Vis, zeeproducten Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Aanbod

Zie Pdf voor volledige jobomschrijving

Solliciteren

Luc Pirard


 


Chef de partie Tienen
2024-10-19 - 2024-11-13

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: KUMTICH
Keienbergstraat 71
Land: België
Postal Code: 3300
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share