keukenmedewerker

Functie

mise-en-place

afwas

keukenbereidingen

helpen doorgeven aan de warme kant

Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer De ingrediënten doseren en mengen Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Groenten en fruit wassen en schoonmaken Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) Aanbod

zondag en maandag thuis.

dinsdag, woensdag en donderdag geen avond service (enkel vrijdag- en zaterdagavond).

Solliciteren

Marie Rotsaert


 


keukenmedewerker
2024-05-03 - 2024-06-18

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: OOSTENDE
KAREL JANSSENSLAAN 10
Land: België
Postal Code: 8400
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share