Kok/instructeur bij Employer vzw

Functie

Eetcafé Employer een kok/instructeur keuken om het team te versterken. Ons restaurant is erkend als Gents sociaal restaurant, dat wil zeggen dat bezoekers met een laag inkomen een lagere prijs betalen. Klanten die het standaardtarief betalen, maken zo mee onze werking mogelijk. Wij zijn een opleidings- en tewerksingsproject voor personen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. We bieden hen werkervaring en begeleiding om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. We zijn ‘meer dan zomaar een eetcafé’ we werken nauw samen met andere partners in de buurt en streven zo naar een wijk waar het aangenaam is om te wonen, werken of ontspannen.

De kok/instructeur zorgt in Eetcafé Employer voor het aansturen van het team in de keuken en zaal, een ploeg van tien tot vijftien medewerkers. Dit houdt in dat je het menu ops en de planning en organisatie van de keuken vastlegt. Je ondersteunt en begeleidt jouw medewerkers bij het klaarmaken en verzorgen van de maaltijden. Eetcafé Employer wordt ook gebruikt als ontmoetingsplaats, voor buurtactiviteiten en feesten en evenementen. Je zorgt mee voor de catering tijdens deze activiteiten.

Het leiden van het restaurant en de begeleiding van de medewerkers gebeurt in nauw overleg met de coördinator en de collega teamleider/instructeur.

Jouw profiel

We zoeken iemand die ervaring heeft in het dagelijks koken en aansturen van een team in een professionele keuken.

Kernbegrippen sociaal vaardig en enthousiast, stressbestendig, een echte coach die gelooft in teamwork en gelijkwaardigheid

Je werkt in een tweewekelijks uurrooster en werkt om de twee weken vrijdagavond (u tot u). Je werkt gemiddeld één keer per maand in het weekend.

Employer vzw is een vrij kleine organisatie we bieden een vast uurrooster maar vragen flexibiliteit om in te springen waar en wanneer nodig

Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...) De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren De activiteiten van het personeel controleren De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ... Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Aanbod

Een boeiende, uitdagende job met grote maatschappelijke meerwaarde in een dynamische en warme organisatie

/ contract onbeperkte duur

Een boeiende, uitdagende job met grote maatschappelijke meerwaarde in een dynamische en warme organisatie

PC Horeca, categorie IX (keukenverantwoordelijke/chef)

Woon-werkverkeer vergoeding en ecocheques

Mooie werktijden maandag tem donderdag u tot u, vrijdag afwisselend u-u of u-u. Je bent één dag per week thuis (in overleg af te spreken met de collega’s, maar niet op maandag of vrijdag). Avond- en weekendwerk in functie van feesten en evenementen (reken op één keer per maand)

We werven graag in / contract aan vanaf , maar latere indiensttreding (ten laatste ) is bespreekbaar. Het is een pluspunt als je al wat sneller kan inlopen, één tot twee dagen per week vanaf extra verlofdagen bovenop wetjk verlof

Solliciteren

Joost Vande Winkel


 


Kok/instructeur bij Employer vzw
2024-05-03 - 2024-06-17

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: GENT
Vlotstraat 22
Land: België
Postal Code: 9000
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share