Chef de Partie
Als chef de partie ben je verantwoordelijk over je eigen partie (warme of koude kant) in de keuken. Je hebt een leidende positie, maar maakt ook deel uit van het algehele team. Je zal je dagelijks bezighouden met het bereiden van gerechten. Indien je er zelf klaar voor bent, dan staan Nick en zijn chefs altijd open voor creatieve input. Samen kunnen jullie ervoor zorgen dat je het meest complete traject doorloopt. Tijdens de service in de keuken ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden in jouw partie en volg je de richtlijnen van de chef op.
Jouw profiel· Ervaring binnen de hospitality in een soortgelijke functie
· Communicatief in het Engels of Nederlands
· Enthousiast, flexibel en service minded
· Onder stress kunnen werken
· Verzorgd voorkomen, netheid en nauwkeurigheid
· Oplossingsgericht en hands on mentaliteit
· Bereid om zichzelf te ontwikkelen
· In teamverband kunnen werken
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Menu’s uitwerkenRecepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) De ingrediënten doseren en mengen Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Groenten en fruit wassen en schoonmaken De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Solliciteren
Charlotte Van Ryssegem
2024-05-22 - 2024-06-28
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Valuta: EUR
Address place: ANTWERPEN
Paradeplein 1
Postal Code: 2018
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54