Assistent F&B Manager

Functie

Als Assistent F&B Manager ben je de rechterhand van de F&B Manager en speel je een belangrijke rol in het waarborgen van kwaliteitsstandaarden binnen ons F&B team. Je werkt operationeel mee en draagt bij aan een uitstekende dienstverlening, voedselveiligheid, productiviteit en klanttevredenheid.

Taken en verantwoordelijkheden

Ondersteuning bieden aan het leiden van het F&B team en zorg dragen voor een soepele bediening. Assisteren bij de coördinatie en coaching van het F&B team (restaurant, bar, ontbijt, meetings & events). Bijdragen aan het opsen van personeelsplanningen. Ondersteunen bij het behalen van de gebudgetteerde F&B omzet, marge en personeelskost. Assisteren bij het monitoren van de efficiëntie van het personeel en op de hoogte zijn van KPI's. Efficiënte communicatie faciliteren tussen de keuken en andere betrokken departementen. Bijdragen aan de voorbereiding en inrichting van het restaurant en eventruimtes. Bijdragen aan het handhaven van veiligheids-, kwaliteits- en hygiënenormen (HACCP). Actieve betrokkenheid bij het nadenken over en input geven op de menukaart, dranken- en wijnkaart, en verschillende concepten. Operationeel meewerken tijdens services en/of evenementen als het aanspreekpunt voor het team. Plaatsen van besingen

Jouw profiel

Ervaring binnen de F&B sector. Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met gasten en collega’s. Gastgerichte insing en oog voor detail. Flexibiliteit om te werken in een dynamische omgeving en bereidheid om te werken op onregelmatige tijden, inclusief avonden, weekenden en feestdagen. Goede kennis van het Nederlands en Engels; kennis van andere talen is een pluspunt. Teamspeler met een positieve houding en een passie voor gastvrijheid. Eerdere ervaring met teamwerk en een passie voor leiderschap. Administratief vaardig, proactief en ondernemend. Energiek en enthousiast.

Dienstverband Voltijds, Vaste Jobs

Rooster

Weekendbeschikbaarheid Werken op feestdagen

Ervaring

horeca-ervaring jaar (Aanbevolen)

Werklocatie Fysiek

De werking opvolgen
Waken over de klanttevredenheid De modaliteiten van een banket, een conferentie bepalen
De organisatie ervan coördineren De planning van werknemers opsen (kelners, teamleden, ...) De organisatie commercieel en administratief opvolgen Horecaproducten of -diensten verkopen Producten controleren bij de levering (kwaliteit, kwantiteit, staat)
Toezicht houden op het opbergen en opslaan (koelkamer, diepvries, ...) De activiteiten van teams superviseren
De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit controleren Basisonderhoud van ruimtes en uitrusting superviseren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Kassabedragen en Solliciteren

Joris Keimes

 


Assistent F&B Manager
2024-06-04 - 2024-06-26

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: MAASMECHELEN
Zetellaan 68
Land: België
Postal Code: 3630
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share