AIDE DE CUISINE

Functie En tant qu'aide de cuisine vous aidez à la préparation des repas Vous vous assurez de l'épluchage de légumes, du rangement, du nettoyage des équipements de cuisine et de la plonge Jouw profiel Vous avez une expérience probante dans la restauration ou l'hôerie Vous respectez les normes d'hygiène et de sécurité Vous êtes une personne organisée Vous avez une bonne gestion du stress et un bon sens de la communication Vous parler français Een soort product bereiden Vis, zeeproducten De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Een soort product bereiden Traiteurproducten De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De ingrediënten doseren en mengen Gerechten bereiden Europees De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Groenten en fruit wassen en schoonmaken Gerechten bereiden Andere wereldspecialiteiten Gerechten bereiden Oosters Een soort product bereiden Ontbijt Gerechten bereiden Afrikaans Gerechten bereiden Creools Gerechten bereiden Zuid-Amerikaans Gerechten bereiden Noord-Amerikaans Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) Gerechten bereiden Spaans Gerechten bereiden Italiaans Gerechten bereiden Indisch Gerechten bereiden Chinees Gerechten bereiden Japans Koken voor een doelgroep Bejaarden Koken voor een doelgroep Kinderen Medewerkers opleiden in vaktechnieken De activiteiten van een team coördineren Gerechten bereiden Thais Gerechten bereiden Libanees Koken voor een doelgroep Gehospitaliseerde personen Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Gerechten bereiden Vietnamees Een soort product bereiden Sandwiches Een soort product bereiden Sauzen Een soort product bereiden Vlees Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) Een soort product bereiden Nagerechten, ijs Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Gerechten bereiden Regionale specialiteiten De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) Aanbod Bedrijfsinfo

La Commission européenne est une institution essentielle de l’Union européenne dotée d’un pouvoir décision important. Elle est composée de commissaires, un par État membre de l’Union européenne.


Contrat intérimaire salaire selon barème

Solliciteren

Employer EU

 


AIDE DE CUISINE
2024-05-16 - 2024-07-03

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: BRUSSEL E.U. - COMMISSIE

Land: België
Postal Code: 1049
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share