AIDE DE CUISINE
Functie
En tant qu'aide de cuisine vous aidez à la préparation des repas
Vous vous assurez de l'épluchage de légumes, du rangement, du nettoyage des équipements de cuisine et de la plonge
Jouw profiel
Vous avez une expérience probante dans la restauration ou l'hôerie
Vous respectez les normes d'hygiène et de sécurité
Vous êtes une personne organisée
Vous avez une bonne gestion du stress et un bon sens de la communication
Vous parler français
Een soort product bereiden Vis, zeeproducten
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Een soort product bereiden Traiteurproducten
De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De ingrediënten doseren en mengen Gerechten bereiden Europees De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Groenten en fruit wassen en schoonmaken Gerechten bereiden Andere wereldspecialiteiten Gerechten bereiden Oosters Een soort product bereiden Ontbijt Gerechten bereiden Afrikaans Gerechten bereiden Creools Gerechten bereiden Zuid-Amerikaans Gerechten bereiden Noord-Amerikaans Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) Gerechten bereiden Spaans Gerechten bereiden Italiaans Gerechten bereiden Indisch Gerechten bereiden Chinees Gerechten bereiden Japans Koken voor een doelgroep Bejaarden Koken voor een doelgroep Kinderen Medewerkers opleiden in vaktechnieken De activiteiten van een team coördineren Gerechten bereiden Thais Gerechten bereiden Libanees Koken voor een doelgroep Gehospitaliseerde personen Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Gerechten bereiden Vietnamees Een soort product bereiden Sandwiches Een soort product bereiden Sauzen Een soort product bereiden Vlees Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) Een soort product bereiden Nagerechten, ijs Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Gerechten bereiden Regionale specialiteiten De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) Aanbod Bedrijfsinfo
Besingen plaatsen De ingrediënten doseren en mengen Gerechten bereiden Europees De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Groenten en fruit wassen en schoonmaken Gerechten bereiden Andere wereldspecialiteiten Gerechten bereiden Oosters Een soort product bereiden Ontbijt Gerechten bereiden Afrikaans Gerechten bereiden Creools Gerechten bereiden Zuid-Amerikaans Gerechten bereiden Noord-Amerikaans Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) Gerechten bereiden Spaans Gerechten bereiden Italiaans Gerechten bereiden Indisch Gerechten bereiden Chinees Gerechten bereiden Japans Koken voor een doelgroep Bejaarden Koken voor een doelgroep Kinderen Medewerkers opleiden in vaktechnieken De activiteiten van een team coördineren Gerechten bereiden Thais Gerechten bereiden Libanees Koken voor een doelgroep Gehospitaliseerde personen Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Gerechten bereiden Vietnamees Een soort product bereiden Sandwiches Een soort product bereiden Sauzen Een soort product bereiden Vlees Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) Een soort product bereiden Nagerechten, ijs Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Gerechten bereiden Regionale specialiteiten De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) Aanbod Bedrijfsinfo
La Commission européenne est une institution essentielle de l’Union européenne dotée d’un pouvoir décision important. Elle est composée de commissaires, un par État membre de l’Union européenne.
Contrat intérimaire salaire selon barème
Solliciteren
Employer EU
AIDE DE CUISINE
2024-05-16 - 2024-07-03
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
2024-05-16 - 2024-07-03
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: BRUSSEL E.U. - COMMISSIE
Valuta: EUR
Address place: BRUSSEL E.U. - COMMISSIE
Land: België
Postal Code: 1049
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54
Postal Code: 1049
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54