Kok(in) (alleenwerkend)

Functie Je bereidt de dagschovoor, en ook de soep. Je bereidt koude scho voor, croque-monsieurs, slaatjes,... Je bereidt desserts voor, het pannenkoekendeeg,... Na de dienst ruim je de keuken op (zie functie Horeca A), en ook de toonbank Je bakt pannenkoeken Je helpt bij de afwas Je bent bereid om indien nodig, bij te springen voor een collega die een andere opdracht heeft (flexibiliteit) Jouw profiel Je kan alleen werken, en kunt ook in team werken; Je hebt kennis van de HACCP-normen en leeft die na; Je bent bereid om positief samen te werken met je collega's; Je bent bereid om rond bepaalde aspecten van het werk met je collega's en de verantwoordelijke te overleggen, met eerbied voor de mening van elkaar. Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ... Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...) De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen De activiteiten van het personeel controleren Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Aanbod Je werkt gemiddeld , (wordt gelijkges met voltijds) -In de zomermaanden en is het een hoger gemiddelde. Je werkt één week op twee op zaterdag of zondag. Er is geen avondwerk. In dienst kan vanaf , zeker vanaf . Je werkt in een groene omgeving. Je komt terecht in een dynamisch en goed team. Solliciteren

Leon Van Luchene


 


Kok(in) (alleenwerkend)
2024-10-21 - 2024-11-20

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: SINT-ANDRIES
Zevenkerken 4
Land: België
Postal Code: 8200
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share