Chef Kok - Employer

Functie

Een greep uit jouw takenpakket

Je zorgt voor een efficiënte en duidelijke organisatie in de keuken om zo een vlotte service te garanderen. Je controleert de werkwijze, de hygiëne en kwaliteit en stuurt bij waar nodig. Je draagt de verantwoordelijkheid over food- en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van jouw keukenpersoneel. Je bes, ontvangt en controleert de goederen.

Jouw profiel Je hebt een passie voor koken en lekker eten. HACCP-richtlijnen en productkennis? Daar heb je wel kaas van gegeten! Je bent sterk in motiveren van medewerkers, plannen en organiseren. Je hebt ervaring in de keuken en kan daardoor een goede service leiden, samen met jouw keukenteam. Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen De activiteiten van het personeel controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...) De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Aanbod

Wat hebben we jou te bieden?

Een verantwoordelijke functie binnen een familiaal bedrijf Vast contract en vlotte opstart mogelijk Werkregeling is bespreekbaar met de nodige aandacht voor work/life balance Een heel goeie en verloning

Solliciteren

Rudy Maes
/

 


Chef Kok - Employer
2024-06-03 - 2024-06-25

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: WEVELGEM
Lauwestraat 59
Land: België
Postal Code: 8560
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share