kok koude kant

Functie

· klaar maken van mise en place tot het bereiden van koude gerechten

· oog voor detail hebben

· net en verzorgd werken

· samen met de chef nieuwe menu's en gerechten ontwikkelen

Jouw profiel

Gemotiveerd en verzorgd persoon Beheersing van de Nederlandse taal Stipt Opleiding als kok of schoolverlater Intitiatiefnemer Flexibel Stressbestendig Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Een soort product bereiden Nagerechten, ijs De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) De ingrediënten doseren en mengen Groenten en fruit wassen en schoonmaken De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Aanbod

Dinsdag tem zaterdag La is gesloten op zondag en maandag + zaterdag middag Werken met service coupe enkel op donderdag en vrijdagu – u Voltijdse tewerksing Collectieve verlofperiodes Tussen kerst en nieuw, week met pasen, weken in de zomervakantie Solliciteren

Le Clef Mathieu
/

 


kok koude kant
2024-05-22 - 2024-06-01

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: PUURS-SINT-AMANDS
Ooievaarsnest 11
Land: België
Postal Code: 2870
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share