Keukenmanager bedrijfscatering

Functie

Deze vooruitstrevende speler in de cateringsector , actief over België en Nederland, biedt catering op maat van vandaag. Ze ontwikkelden een totaalconcept waarbij de klant van begin tot einde in hun cateringproces begeleid wordt. Klantenbeleving en kwaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen. Werken voor dit dynamisch bedrijf zal elke dag wat anders brengen.
De locatie waar we momenteel voor rekruteren is één van de grootste en belangrijkste klanten van de cateraar. De site heeft verschillende foodconcepten binnen het aanbod . Ook worden er op zeer regelmatige basis events georganiseerd. Om dit alles in goede banen te leiden, gaan we op zoek naar keukenmanager .


Als keukenmanager ben je verantwoordelijk voor de efficiënte operationele werking van het keukenteam. Je bent dagelijks (ma-vr) aanwezig en stuurt het keukenteam van personen aan die werkzaam zijn op verschillende outlets .

Verder sta je in voor de administratieve opvolging van de keuken

de menu's opsen voor de verschillende outlets het technisch uitwerken van de menu's voor de verschillende events de besingen en stock opvolgen de uurroosters maken - personeelsplanning opvolging HACCP financieel inzicht Jouw profiel

Voor deze functie gaan we op zoek naar een sterke manager , bij voorkeur met ervaring in de (bedrijfs) catering of gelijkaardige structuren .

Verder kun je je vinden in de volgende zaken

Je hebt ruime productkennis Je hebt al e rvaring als manager van een groot team Je bent een echte people manager Je bent sterk in je communicatie Je bent creatief en organisatorisch sterk Je spreekt vloeiend Nederlands en een aardig woordje Engels Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...) De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen De activiteiten van het personeel controleren Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Gerechten bereiden Grootkeukenbereidingen Aanbod

Een stabiel uurrooster maandag tot vrijdag en voornamelijk daguren . Een volwaardig loonpakket bestaande uit een prima salaris en aantal extralegale voordelen (waaronder mogelijkheid tot een bedrijfswagen).

Je spreekt vloeiend Nederlands en een aardig woordje Engels Solliciteren

Eva Schweitzer


 


Keukenmanager bedrijfscatering
2024-05-19 - 2024-06-12

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: ANTWERPEN
Bosmanslei 32
Land: België
Postal Code: 2018
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share