kok in speciaalzaak/detailhandel van gevogelte en wild.
Je staat in voor het voorbereiden en bereiden van alle warme gerechten volgens een vast recept.
Je maakt dagscho, soepen en sausen. Eigen creativiteit en ideeën zijn welkom.
Je staat in voor de onderhoud van de keuken en het materiaal dat je gebruikt.
Jouw profielJe kan zelfstandig werken en instructies opvolgen.
Je werkt samen in goede verstandhouding met je collega's.
Je bent eerlijk en werkt met liefde en toewijding.
Je bent betrouwbaar, stipt, netjes, vriendelijk, flexibel en je kan tegen een stootje.
Je bent vooral een kei in je vak!
Gerechten versierenFijne vleeswaren, traiteurscho verpakken
In de toonbank plaatsen Gerechten bereiden met Vlees van konijn Gerechten bereiden met Vlees van wild, paardenvlees, bizonvlees, ... Groenten en fruit wassen en schoonmaken Een soort product bereiden Gezouten traiteurproducten (hapjes, koude, warme voorgerechten, ...) Een soort product bereiden Kant-en-klaargerechten (gegratineerde gerechten, zuurkool, ...) De productie plannen volgens de besingen, de voorraad en het seizoen Vlees inmaken, roken en bereiden
Fijne vleeswaren en traiteurscho bereiden
Producten opslaan in een koelkamer Gerechten bereiden met Vlees van gevogelte Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden Een cateringformule bedenken en voorsen De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Aanbod
Je werkt van dinsdag tot en met vrijdag.
Je werkuren zijn in onderling overleg te bepalen.
Je kan ook voltijds aan de slag als je op zaterdag wil werken en dan mee de bediening in de winkel wil doen.
Solliciteren
Joke Verhaeghe
2024-05-09 - 2024-06-29
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Valuta: EUR
Address place: TIELT
Oude Pittemstraat 70
Postal Code: 8700
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54