Kok

Functie

Het keukenteam van OPZC Rekem bereidt steeds lekkere en gezonde maaltijden voor patiënten, bewoners en personeelsleden. Van voorgerecht tot dessert is het leveren van kwaliteit dagelijkse kost en daarvoor zijn hygiëne en het volgen van een vaste receptuur de basisingrediënten. Wil jij op een dag in onze grootkeuken in de potten komen roeren? Is koken jouw passie?

Jouw takenpakket

Je zal tewerkges worden als kok in de grootkeuken van het OPZC Rekem

Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van maaltijden voor patiënten en personeelsleden volgens een vaste receptuur. Je weet hoe er hygiënisch en veilig gewerkt moet worden. Je zorgt ervoor dat de maaltijden beantwoorden aan de HACCP-kwaliteits- en veiligheidsnormen, richtlijnen en procedures. Je zorgt voor een goede communicatie met jouw collega’s en alle interne klanten. Je springt bij waar nodig om het team te ondersteunen bij het tijdig en correct afwerken van geplande werkzaamheden. Jouw profiel Je hebt een opleiding kok gevolgd (volgend diploma moet je kunnen voorleggen minimum de leerjaar de graad technisch onderwijs of beroepsonderwijs met een de specialisatiejaar ) Je hebt minimaal jaar werkervaring als kok Ervaring in een grootkeuken is een pluspunt Je hebt kennis van de HACCP regelgeving Je kan zelfstandig werken met de nodige flexibiliteit Je bent betrouwbaar, neemt initiatief en bent een teamplayer Je wil voortdurend verbeteren, werkt planmatig en bent klantgericht De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ... Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen De activiteiten van het personeel controleren Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...) De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren Aanbod Onmiddellijke indiensttreding mogelijk Voltijds contract van bepaalde duur tot en met // (verlenging mogelijk) Uurrooster dagdienst met glijdende werkuren en regelmatig weekend werk is vereist Loon volgens geldende loonschalen van OPZC Rekem Een boeiende werkomgeving waar de zorgzaamheid, innovatie, verbondenheid en integriteit centraal staan Onthaaltraject voor nieuwe medewerkers Mogelijkheden om je continue bij te scholen Gunstige verlofregeling ( vakantiedagen en feestdagen bij een voltijdse tewerksing voor een volledig kalenderjaar) Hospitalisatieverzekering vanaf de eerste werkdag, met de mogelijkheid om je gezinsleden aan te sluiten. Maaltijdcheques aan € per gewerkte dag, waarvan €, werkgeversbijdrage Tal van om onze appreciatie uit te drukken, omdat het welbevinden en –beleven van onze medewerkers belangrijk is. Solliciteren

Frank Crommen


 


Kok
2024-05-24 - 2024-06-18

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: REKEM
Daalbroekstraat 106
Land: België
Postal Code: 3621
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share