Keukenmedewerker
Wil je deel uitmaken van een team dat met genadeloze vastberadenheid de New Yorkse Vibe tot leven wekt in de keuken? Beschik je over een keukenervaring en/of -opleiding? Heb je oog voor detail? Ben je een echte teamspeler? Is efficiënt werken op momenten van drukte jouw stokpaardje? Dan is onze positie als keukenmedewerker er één om voor te moorden!
Jouw killer talenten wat doe je?Als ware keukencommando, ben jij de poortwachter die besingen onderschept en ervoor zorgt dat alle ingrediënten aan onze kwaliteitsnormen voldoen.
Jij bent verantwoordelijk voor de ingrediënten. Je behandelt elk element met chirurgische precisie, zodat onze gerechten met moordende aandacht voor kwaliteit en presentatie worden samenges.
Je bent de persoon die onze heerlijke 's en bijgerechten met dodelijke precisie volgens onze recepturen bereidt.
Je bent ook een meedogenloze ordehandhaver in de keuken, waarbij je helpt bij het schoonmaken en organiseren, zodat alles op zijn plaats blijft en opgeruimd is zoals op de perfecte crimescene.
Met een uitstraling die zelfs de duisterste keuken kan verlichten, draag je bij aan een positieve en energieke sfeer die de keuken doet bruisen van energie.
De killer voordelen wat krijg je van ons in ruil voor jouw inzet?Marktconform loon
Overuren uitbetaald
vakantiedagen
Maaltijdcheques
Ecocheques
Vakantiegeld
Eindejaarspremie
En als kers op de taart, of euh kaas op de een mooie korting op onze gerechten
Jouw profiel killer redenen om voor Employer te werkenJe werkt graag in een team van collega’s die je bijna elke dag doen sterven van’t lachen en waar een pasta-pun nooit veraf is.
Je wil groeikansen die groter zijn dan het Empire State Building waardoor je sneller bijleert dan kookt.
Je wil je vrienden en familie graag trakteren op dodelijk lekkere met mooie kortingen.
killer redenen om niet voor Employer te werkenJe hebt veel nood aan structuur en duidelijkheid
Je komt het best tot je recht in een heel hiërarchische omgeving
Een job met een hoog tempo, veel uitdaging en variatie is niets voor jou
De goederen ontvangen en controlerenDe goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) De activiteiten van een team coördineren De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken De ingrediënten doseren en mengen Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Groenten en fruit wassen en schoonmaken Medewerkers opleiden in vaktechnieken De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Aanbod In slechts enkele stappen naar een job to kill for
Een tje, een gesprek met jouw directe leidinggevende en een proefshift. Als alles positief verloopt kan je starten!
2024-05-11 - 2024-06-13
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Valuta: EUR
Address place: ROESELARE
Postal Code: 8800
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54