F&B Manager

Functie

WE WERVEN AAN

VOLTIJDS

Chef receptie NZ VAKANTIES
Functiercategorie /CAT - F&B manager

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je coördineert en superviseert alle cateringactiviteiten van vakantiedon en Bivakhuis Employer ; Je voert onderhandelingen met leveranciers, beheert besingen en zorgt voor kwaliteitscontrole bij ontvangst van goederen. Je bent verantwoordelijk voor de opslag van goederen in overeenstemming met de voedselveiligheidsnormen (HACCP); In overleg met onze koks en de General Manager sje menu’s, technische fiches en berekeningen op voor gerechten en dranken. Je garandeert de kwaliteit van de bereidingen; Je bestudeert het commerciële en financiële resultaat en volgt de verkoop op de voet. Je respecteert de F&B-KPI’s; Je garandeert een kwaliteitsservice conform keuken- en zaaltechnieken. Je bent verantwoordelijk voor de werkplanning van keuken-, restaurant-, bar- en vergaderzaalteams. Je overlegt met de medewerkers en/of managers van de operationele afdelingen. Je leidt medewerkers op of laat ze opleiden. Je ziet toe op de naleving van de HACCP-procedures en -regels; Je bent een empathische coach, stipt en gedisciplineerd. Je houdt van cijfers. Je beheerst de Office-programma’s; Je bent analytisch sterk en hebt een open, vlotte en eerlijke persoonlijkheid; Je beschikt over een koksdiploma, een diploma Hoanagement of Boekhouden en hebt relevante Horeca-ervaring

Wij bieden

Een dynamische en gevarieerde functie, met ruimte voor initiatief en creativiteit; Een salaris volgens de horecaschaal; Extralegale voordelen (o.a. groepsverzekering, terugbetaling van een hospitalisatieverzekering afgesloten bij een Neutraal ziekenfonds); Een voltijds contract van onbepaalde duur ( uur/week); Een aangename werkomgeving.

ZIN OM ONS TEAM TE VERVOEGEN?

Stuur uw CV en motivatie brief naar

Dienstverband Voltijds, Vaste Jobs

Extralegale voordelen

Bedrijfsopleidingen Hospitalisatieverzekering Openbaar vervoer vergoeding Pensioensparen

Soorten aanvullende vergoedingen

Bonusregeling Gerechten bereiden Grootkeukenbereidingen De activiteiten van het personeel controleren Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...) De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Solliciteren

UMUPFASONI Zulayiha


 


F&B Manager
2024-05-27 - 2024-07-04

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: OOSTDUINKERKE
Kinderlaan 45
Land: België
Postal Code: 8670
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share