KELNER - M/V FULLTIME

Functie

Is verantwoordelijk voor

correct besing noteren; maaltijden en dranken bedienen vlotte, correcte, toegewijde en klantvriendelijke dienstverlening; respecteren van bepaalde normen; vlotte werkvoortgang, goede coördinatie met de keuken, efficiënte bedieningsmethode en werkorganisatie; controle rekeningen en betalingsmiddelen; persoonlijke hygiëne en voorkomen; mise en place van de zaal schikt tafels en stoelen; legt linnen; plaatst bestek en vaatwerk; decoreert zaal en tafels mise en place van het dienstmateriaal; mise en place van het buffet, indien nodig vult frigo's aan bij ontstentenis van buffetpersoneel; mise en place voor aperitieven, nagerechten en koffie, plus toebehoren bij ontstentenis van buffetpersoneel; noteert en organiseert reservaties. onthaalt klanten, kent de inhoud van de menu, geeft menu- en drankenadvies, geeft toelichting over de samensing of bereidingswijze van gerechten; neemt de besing op (noteert speciale wensen) en geeft deze door aan keuken; zet dranken klaar (of geeft de besing door aan het buffetpersoneel) en bedient (ontkurken, inschenken); past het bestek aan naargelang de gerechten; naargelang het verloop van de dienst, geeft instructies aan het keukenpersoneel voor de verdere bereidingen of afwerkingen; haalt dranken en maaltijden op, bedient de klanten (plate-service inzetten van het bord; ofwel scho portionering en schikken op het bord); ruimt de tafel af; maakt de rekening op en ontvangt; controleert betalingsmiddelen; veegt de tafel voor volgende klant of de volgende dienst; is permanent attent voor de noden van de klant; behandelt klachten. ruimt de tafels af en doet de mise en place voor de volgende dienst; schikt en bergt het bedieningsmateriaal op; zorgt voor orde en netheid in de zaal met uitzondering van de grondige schoonmaak; neemt deel aan de voorbereiding en uitvoering van festiviteiten (vb. braderie), banketten en buffetten; meldt technische defekten (vb. frigo's, koffieapparaat) Jouw profiel spreekt perfect nederlands Verzorgd voorkomen zorgt dat hij/zij de restaurantkaart kent basiskennis voedings- en drankenleer, samensing en bereidingswijze gerechten, bedieningsmethode, versnijden en bereiden in de zaal; maakt de rekening op en ontvangt; controleert betalingsmiddelen; klantvriendelijk en dienstverlenend. De mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeuken
De tafels klaarmaken voor de dienst De betaling voor de consumpties innen Warme of koude dranken bereiden
De barservice op zich nemen De tafels afruimen
De zaal van het restaurant schoonmaken Glazen en couverts onderhouden (met stoom, met azijn, ...)
Het vaatwerk opbergen De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostscho kaasscho nagerechten, ...) De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie
De besing opnemen Gerechten opdienen in de zaal De wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de besing opnemen Aanbod

DAGEN WERKEN/ MAAND
Systeem van dag werken / dag vrij
Middagmaal op de werkdag

Solliciteren

Ruben Vanoirbeek


 


KELNER - M/V FULLTIME
2024-05-24 - 2024-06-17

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: HASSELT
Sint-Jozefsstraat 2-10
Land: België
Postal Code: 3500
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share