CHEF-KOK V/M/X

Functie

Het werk van een chef-kok is vooral gericht op het leidinggeven aan keukenpersoneel. Hij stuurt keukenpersoneel aan bij het koken van gerechten op de menukaart die door de chef-kok is samenges. De chef-kok is meestal ook betrokken bij het werven van keukenpersoneel en ziet zo toe op de kwaliteit en kennis van het keukenpersoneel. Hij is de eindverantwoordelijke voor wat klanten op hun bord krijgen. Ook moet de chef-kok zich bezighouden met inkoop, hygiëne en financiën. Belangrijke taken en verantwoordelijkheden van een chef-kok zijn

bedenken en ontwikkelen van recepten en menu’s alsook de presentatie daarvan inplannen en aansturen van medewerkers in de keuken overleg over het menu, met zowel de leiding van een zaak als keukenmedewerkers controle op de kwaliteit van het eten op de menukaart opsen van begrotingen checken van hygiëne en voedselveiligheid inspecteren van de arbeidsomstandigheden voor medewerkers zelf koken van gerechten De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren Gerechten bereiden Vegetarische gerechten Gerechten bereiden Vis- en schaaldieren De activiteiten van het personeel controleren De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ... Gerechten bereiden Gastronomische menu's Meewerken aan de promotie van de organisatie (kookwedstrijd, beurzen, ...) Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...) Gerechten bereiden Europees De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Gerechten bereiden Lokale of regionale specialiteiten Gerechten bereiden Andere wereldspecialiteiten Gerechten bereiden Oosters Aanbod

dagen werken - dagen vrij

Solliciteren

Ruben Vanoirbeek
-

 


CHEF-KOK V/M/X
2024-05-14 - 2024-07-10

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: HASSELT
Sint-Jozefsstraat 2-10
Land: België
Postal Code: 3500
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share