Hulpkok - chef de partie -

Functie

Rechterhand van de chef kok.

Mise en place, koude en warme keuken.

Jouw profiel

talent / passie / eerlijkheid / gedreven

Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Groenten en fruit wassen en schoonmaken Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast De ingrediënten doseren en mengen De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Aanbod

maaltijdcheques -

Solliciteren

Jo Huyghebaert


 


Hulpkok - chef de partie -
2024-05-18 - 2024-06-23

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: ROESELARE
Zuidstraat 30 Postbus 8800 Roes
Land: België
Postal Code: 8800
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share