Eerste rangskelner/verantwoordelijke kelners

Functie

Het aansturen van het horecateam op de horeca outlets van het /Brasserie.

De gasten een culinaire ervaring en service bieden die leidt tot een onvergejk verblijf op het /Brasserie.

Neemt deel aan de dagdagelijkse bedieningswerkzaamheden. Aanspreekpunt en gezicht van alle horeca-activiteiten op het Aansturen van het team en tevens bereid zelf in te springen waar nodig

Vertalen van de Employervisie naar alle horeca-activiteiten

Inkopen voor het restaurant en voorraadbeheer van o.a. wijnen, dranken en disposables Zorgdragen voor een prettige open werksfeer en ervoor zorgen dat de gasten een onvergejk verblijf hebben op het en binnen de horeca

Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werken het waarborgen van de hygiënische veiligheid van de voedselproducten conform de HACCP (Hazard Analysis - Critical Control Point)

Realiseren van de toegewezen budgettaire kaders Zorgen voor een accurate en correcte administratie

Verantwoordelijk voor een effectieve en optimale inzet van uren, lonen en algemene kosten

Controleren van de goederenstroom en inkoopfacturen

Houden van toezicht op de kwaliteit, service en voortgang van de werkzaamheden en stuurt bij waar nodig

Mee opsen van werkroosters, controleren en bijhouden van uren- en verlofregistratie

Jouw profiel

Heeft een proactieve en pragmatische houding Positieve-, flexibele- en commerciële - op een inspirerende wijze zijn medewerkers motiveren, corrigeren, controleren en heeft uitstekende met de focus op en en gastgerichte attitude

Opleiding richting hochool, SVH Leermeester/Horeca, of andere relevante horeca gerelateerde opleidingen. Minimaal MBO werk- en denkniveau

Minimaal jaar ervaring in een vergelijkbare functie Aantoonbare kennis en ervaring binnen de horanche of recreatie

Ervaring met het beheren van processen Kennis van computerprogramma’s Word, Excel (gevorderd), Microsoft Outlook, SharePoint Goede beheersing van de Nederlandse taal, aangevuld met gesproken kennis van Engels/Frans of Duits

De organisatie commercieel en administratief opvolgen De werking opvolgen
Waken over de klanttevredenheid Kassabedragen en Basisonderhoud van ruimtes en uitrusting superviseren De activiteiten van teams superviseren
De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit controleren Producten controleren bij de levering (kwaliteit, kwantiteit, staat)
Toezicht houden op het opbergen en opslaan (koelkamer, diepvries, ...) Het commerciële beleid toepassen
Klanten binden Horecaproducten of -diensten verkopen De modaliteiten van een banket, een conferentie bepalen
De organisatie ervan coördineren Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren De planning van werknemers opsen (kelners, teamleden, ...) Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Aanbod

Werken volgens rooster op wisselende tijden

Draaien van consignatiediensten

Maaltijdcheques

bediendencontract onbepaalde duur u/week volgens PC

hospitalisatieverzekering

vergoeding woon-werk

Solliciteren

Schillemans D


 


Eerste rangskelner/verantwoordelijke kelners
2024-05-23 - 2024-07-08

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: HECHTEL-EKSEL
NIEUWSTRAAT 35
Land: België
Postal Code: 3940
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share