CHEF-KOK V/M/X

Functie

Het werk van een chef-kok is vooral gericht op het leidinggeven aan keukenpersoneel. Hij stuurt keukenpersoneel aan bij het koken van gerechten op de menukaart die door de chef-kok is samenges. De chef-kok is meestal ook betrokken bij het werven van keukenpersoneel en ziet zo toe op de kwaliteit en kennis van het keukenpersoneel. Hij is de eindverantwoordelijke voor wat klanten op hun bord krijgen. Ook moet de chef-kok zich bezighouden met inkoop, hygiëne en financiën. Belangrijke taken en verantwoordelijkheden van een chef-kok zijn

bedenken en ontwikkelen van recepten en menu’s alsook de presentatie daarvan inplannen en aansturen van medewerkers in de keuken overleg over het menu, met zowel de leiding van een zaak als keukenmedewerkers controle op de kwaliteit van het eten op de menukaart opsen van begrotingen checken van hygiëne en voedselveiligheid inspecteren van de arbeidsomstandigheden voor medewerkers zelf koken van gerechten Jouw profiel

- je bent leergierig
- lekker eten maken is je passie
- je kan aan een stevig tempo werken
- je bent stressbestendig
- je hebt produktkennis
- je kan taken plannen volgens belangrijkheid
- je kan een stock beheren
- je werkt met orde en netheid
- je bent een teamplayer
- je kan op een respectvolle manier omgaan met je collega's
- je hebt eergevoel

De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ... Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Gerechten bereiden Lokale of regionale specialiteiten Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Gerechten bereiden Traditionele gerechten Gerechten bereiden Vegetarische gerechten De activiteiten van het personeel controleren Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...) Gerechten bereiden Andere wereldspecialiteiten Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Meewerken aan de promotie van de organisatie (kookwedstrijd, beurzen, ...) Gerechten bereiden Gastronomische menu's Gerechten bereiden Vis- en schaaldieren Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Aanbod

- correct loon volgens barema PC
- dagen werken / dagen vrij
- werkdagen van u - startuur varieert
- water & koffie tijdens je dienst- werk je minstens u -dan wordt er ook een lunch/avondmaal voorzien

Solliciteren

Ruben Vanoirbeek


 


CHEF-KOK V/M/X
2024-05-23 - 2024-06-07

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: HASSELT
Leopoldplein 1
Land: België
Postal Code: 3500
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share