Chef-kok Dagwerk
Om er dagelijks voor te zorgen dat onze spelers vol energie op het veld staan, zijn we binnen Employer opzoek naar chef-kok. Jij weet als geen ander hoe belangrijk voeding is voor een topsporter en draagt bij aan gevarieerde maaltijden en een propere omgeving. Maak jij binnenkort deel uit van het keukenteam achter Employer ?
HIERUIT BESTAAT JOUW TAKENPAKKET
Je staat in voor de bereiding en de mise-en-place van verschillende gerechten voor de spelers, sportieve staf en medewerkers. Als chef-kok ga je creatief aan de slag met verse seizoensgebonden producten en lokale bio groenten van hoge kwaliteit. Je krijgt de kans om je culinaire talenten verder te ontwikkelen, voel je vrij om je eigen touch te geven!
Daarnaast neem je volgende taken ook tot je verantwoordelijkheid
Je checkt de kwaliteit en versheid van producten en verwerkt ze op een duurzame manier.
Je onderhoudt de werkplek en keukenapparatuur en zorgt voor een hygiënische opslag en bewaring van voedselvoorraden.
Je biedt ondersteuning met voorraadbeheer, voorraadorders …
DIT MAAKT JOU DE GEZCHIKTE KANDIDAAT
Je bent een stressbestendig persoon, die geen detail over het hoofd ziet. Je hebt de leidinggevende skills om een team van personen te motiveren en te coördineren als de Head Chef niet aanwezig is, maar je kan ook zelfstandig werken en je eigen verantwoordelijkheid nemen. Je bent flexibel en hebt geen probleem met weekendwerk (x per maand) of avondwerk (afwisselend dagen/week tot max. u). Je kan je ook vlot verplaatsen naar het Basecamp in Westkapelle en The NEST in Roeselare.
Verder voldoe je aan volgende voorwaarden
Je bent in het bezit van een diploma chef-kok.
Je hebt enkele jaren relevante ervaring, bij voorkeur ook met gezonde voeding.
Je hebt kennis van de HACCP-normen en draagt netheid en veiligheid hoog in het vaandel.
Maak jij binnenkort deel uit van Blauw-Zwart? Solliciteer dan snel via onderstaande knop, en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een testdag in ons Basecamp!
Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren De activiteiten van het personeel controleren De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ... Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Solliciteren
Eline Loosveldt
2024-10-16 - 2024-11-30
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Valuta: EUR
Address place: WESTKAPELLE
Herenweg 9
Postal Code: 8300
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54