Specialties chefs Asian cuisine voor Wereldkeuken Amber
. Mastery of all knowledge and skills of cook level
. Preparing starters and main dishes to be baked, fried and roasted.
. Marinating meat products that need to be baked, fried and roasted.
. Carrying out the preparations, monitoring/checking the quality, doneness, taste, colour, fluidity, etc. and making adjustments/dosing.
. In a small restaurant, the specialty chef Asian cuisine is also deputy chef in emergencies.
. Good knowledge of (Eastern) ingredients and their use in Asian cooking.
. Cleaning one's own working environment, kitchen equipment and machines and assisting any kitchen assistant present in the complete cleaning of the kitchen.
. A good team player who is flexible and has good communication skills.
. Learning tasks that can partly take over the work of the sous-chef / all-round cook in the event of illness or vacation.
Gerechten bereiden Indisch Gerechten bereiden Japans Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereidingStalen nemen voor de hygiënische dienst Gerechten bereiden Chinees De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen Aanbod
months
Salary . euro
Solliciteren
2024-05-13 - 2024-06-12
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Valuta: EUR
Address place: Waspik
Scharlo 2
Postal Code: 5165NG
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54