Souschef gezocht voor restaurant omgeving Roeselare

Functie


Stap in de wereld van gastronomische verfijning en word Souschef in ons unieke fine-dining grill restaurant!

Een Culinaire Oase in de regio Roeselare awaits.

Ben jij klaar om de grenzen van culinaire creativiteit te verleggen?

Sluit je aan bij ons gepassioneerde team en laat je culinaire vaardigheden tot bloei komen.

We bieden je een uitdagende job waar elke maaltijd een feest is en waar passie voor eten en vakmanschap samenkomen.

Dit ben jij

Beschikt over een koksdiploma of over de nodige ervaring (minimaal jaar) Hebt kennis van de hedendaagse technieken Ben je innovatief, creatief en communicatief sterk Ben je flexibel beschikbaar Is gepassioneerd bezig met koken en eten en je hebt oog voor kwaliteit en detail. Op drukke momenten blijf je kalm en bewaar je de rust in de keuken.

Dit doe jij

De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) De bereiding en de productie van gerechten superviseren Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Krijgt eigen input in samensen van menukaart Als sous chef zelfstandig de taken van de chef overnemen als deze niet aanwezig is. Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast De ingrediënten doseren en mengen Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Een soort product bereiden Vlees Groenten en fruit wassen en schoonmaken De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) Aanbod

Dit krijg je van ons

Een afwisselende job met een flexibel uurrooster op werken en op woensdag en zondag vrij Je komt terecht in een gezellig en leuk team We streven naar een goede 'work life balance' Voltijds contract onbepaalde duur Je mag rekenen op een correcte verloning wat ter onderhandeling is met de uitbater. Solliciteren

Schuitmaker Janine


 


Souschef gezocht voor restaurant omgeving Roeselare
2024-05-15 - 2024-06-19

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: ROESELARE

Land: België
Postal Code: 8800
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share