Restaurantmanager
Functie
Voor de vacature van 'Restaurantmanager' zal je volgende verantwoordelijkheden krijgen
Persoonlijk welkom heten en plaatsen van gasten
Presenteren van het menu en adviseren van gasten
Opnemen en afrekenen van besingen
Voorraadbeheer onderhouden
Communicatie van besingen naar de keuken
Assisteren bij het opsen van het personeelsrooster
Dagelijks leiden en instrueren van het bedienend personeel
Ondersteuning bij het klaarmaken van de eetzaal
Serveren en presenteren van gerechten
Bereiden en serveren van dranken
Bedrijfsinformatie
De horoep Martin's bestaat in de eerste plaats uit unieke adressen in het hart van Belgische steden. Elk honodigt je uit in zijn eigen wereld voor een verblijf dat precies aan je verwachtingen voldoet. Een weekend met twee in een hovan de Heritage-collectie, een bruisende citytrip met het gezin in de City-collectie of een zakenreis in de veelzijdige omkadering van de Lifestyle-collectie maak je keuze, wij doen de rest.
Jouw profiel Voor de vacature van 'Restaurantmanager' herken jij jezelf in deze kwaliteiten en kenmerken Jouw persoonlijkheid is sociaal en harjk, daarnaast heb je een verzorgde uitstraling Je bent een echte teamspeler met leidinggevende skills Flexibiliteit spreekt voor zich, ook in het weekend Je hebt reeds kennis van wijnen Ervaring in gastronomie is een must (Gault Millau/Michelin) Goede beheersing van zowel het Nederlands als het Frans + goede kennis van Engels De inrichting en decoratie bepalen De activiteiten van het personeel controleren Het commercieel beleid bepalen en promotieacties superviseren of lanceren Klanten bij aankomst verwelkomen en informeren over de organisatie Aanwerving van personeel superviseren of uitvoeren Beslissen over renovatie of herinrichting van het gebouw
Uitvoerders zoeken Het jaarbudget opsen
Resultaten controleren Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren De dienstverlening coördineren en controleren
De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken De uitwerking van menu’s en restauranttarieven superviseren Tarieven bepalen voor kamers en suites op basis van de ligging van het logement Voorraden beheren
Tekorten vastsen
Besingen plaatsen De organisatie van een seminarie, een banket, een receptie superviseren (besen van producten, betalen van de waarborg, bijkomende diensten, ...) Aanbod Voor de vacature van 'Restaurantmanager' bieden wij jou onderstaande voordelen Werken in een restaurant met Gault Millauscore van . Een positie binnen een gemotiveerd en levendig team in een voortreffelijke setting De optie van een vast contract na een geslaagde uitzendperiode Een concurrentieel salarispakket inclusief maaltijdcheques en ecocheques Gereduceerde tarieven in al onze Belgische ho Solliciteren
Bedrijfsinformatie
De horoep Martin's bestaat in de eerste plaats uit unieke adressen in het hart van Belgische steden. Elk honodigt je uit in zijn eigen wereld voor een verblijf dat precies aan je verwachtingen voldoet. Een weekend met twee in een hovan de Heritage-collectie, een bruisende citytrip met het gezin in de City-collectie of een zakenreis in de veelzijdige omkadering van de Lifestyle-collectie maak je keuze, wij doen de rest.
Jouw profiel Voor de vacature van 'Restaurantmanager' herken jij jezelf in deze kwaliteiten en kenmerken Jouw persoonlijkheid is sociaal en harjk, daarnaast heb je een verzorgde uitstraling Je bent een echte teamspeler met leidinggevende skills Flexibiliteit spreekt voor zich, ook in het weekend Je hebt reeds kennis van wijnen Ervaring in gastronomie is een must (Gault Millau/Michelin) Goede beheersing van zowel het Nederlands als het Frans + goede kennis van Engels De inrichting en decoratie bepalen De activiteiten van het personeel controleren Het commercieel beleid bepalen en promotieacties superviseren of lanceren Klanten bij aankomst verwelkomen en informeren over de organisatie Aanwerving van personeel superviseren of uitvoeren Beslissen over renovatie of herinrichting van het gebouw
Uitvoerders zoeken Het jaarbudget opsen
Resultaten controleren Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren De dienstverlening coördineren en controleren
De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken De uitwerking van menu’s en restauranttarieven superviseren Tarieven bepalen voor kamers en suites op basis van de ligging van het logement Voorraden beheren
Tekorten vastsen
Besingen plaatsen De organisatie van een seminarie, een banket, een receptie superviseren (besen van producten, betalen van de waarborg, bijkomende diensten, ...) Aanbod Voor de vacature van 'Restaurantmanager' bieden wij jou onderstaande voordelen Werken in een restaurant met Gault Millauscore van . Een positie binnen een gemotiveerd en levendig team in een voortreffelijke setting De optie van een vast contract na een geslaagde uitzendperiode Een concurrentieel salarispakket inclusief maaltijdcheques en ecocheques Gereduceerde tarieven in al onze Belgische ho Solliciteren
Shana Jacobs
Restaurantmanager
2024-10-21 - 2024-11-24
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
2024-10-21 - 2024-11-24
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: BILZEN
Valuta: EUR
Address place: BILZEN
Land: België
Postal Code: 3740
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54
Postal Code: 3740
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54