Medewerker portionering en distributie keuken

Functie

Zorg Kortrijk een medewerker portionering en distributie voor de keuken in de Nieuwe Lente. We zoeken een nieuwe collega met passie voor voeding en oog voor nauwkeurigheid. Met het team streef je elke dag naar een gezonde en lekkere maaltijd voor onze doelgroepen.

IN WELK TEAM KOM JE TERECHT?

Je komt in het keukenteam terecht van de Nieuwe Lente (Heule). De keuken voorziet maaltijden aan verschillende doelgroepen. Het team kookt met passie en steeds naar vernieuwde en creatieve bereidingen. De organisatie hecht veel belang aan nette en goed georganiseerde keuken, dit met oog voor hygiënische, nutritionele en HACCP normen.

WAT ZIJN JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN?

Als medewerker portionering en distributie sta je in voor verpakken en verdelen van voeding binnen de geldende hygiëne regels. Zo kunnen we voeding aanbieden die voldoet aan de hygiënische, nutritionele en HACCP normen.

Concrete verantwoordelijkheden zijn

Je haalt statistieken/distributielijst uit het programma in functie van portionering en distributie Berekenen van het nodige aantal te verpakken maaltijden op basis van die statistieken Portioneert maaltijd volgens wensen van de doelgroep Je controleert en registreert de temperatuur bij begin en einde portionering menu Test rest zuurstof, rest Co en registratie bij begin en einde portionering menu Zet maaltijd klaar voor distributie volgens wensen van de doelgroep Je hebt oog voor netheid en organisatie van de lokalen, volgens de HACCP normen Jouw profiel

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Het schrikt je niet af om zelfstandig te werken Je beschikt over basisvaardigheid om te werken met computer Je streeft graag naar een overzichjke en nette werkomgeving In overleg met de collega's sje prioriteiten op gebied van portionering en distributie Bijhouden van statistieken, lijsten, waarden op een overzichjke manier

AAN WELKE VOORWAARDEN MOET JE VOLDOEN?

Secundair diploma studierichting Voeding - Grootkeuken of relevante andere diploma’s. Basiskennis computer De productiegegevens selecteren en de parameters insen (hoeveelheid, dosering, mengeling, ...) De toevoer van machines of installaties en de doorstroming van grondstoffen of producten controleren Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen Stalen nemen van stoffen of producten, een geven en voor analyse registreren Gegevens voor productieopvolging registreren
De informatie doorgeven aan de betrokkenen De staat en de netheid van de toesen (weegschaal, maalmachine, kookkuip, ovens, ...) en van de werkpost controleren en onderhouden Technische hulp verlenen aan operatoren
Rapporten opsen over de productie en incidenten Toezicht houden op het functioneren van de machines en toesen en indien nodig eenvoudige interventies uitvoeren Vleeswaren, groenten, ... en voedingsproducten controleren Aanbod

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Contract van bepaalde duur (kans op onbepaalde duur) – % tewerksing We zoeken een collega voor De Nieuwe Lente Verloning volgens IFIC met overname van relevante anciënniteit Vergoeding woon- & werkverkeer/ fietsvergoeding €, Maaltijdcheques per gewerkte dag Aantrekkelijk verlofsel Eindejaarspremie Aansluiting bij (premies bij bepaalde levensgebeurtenissen, ondersteuning bij het gezinsleven met een aanspreekpunt voor vragen) -kaart waarmee werknemer recht heeft op bepaalde kortingen afhankelijk van het aanbod via PlusPas.

Ontdek waarom het zo fijn is om voor Kortrijk te werken op

Solliciteren

Kaily Desmet
/

 


Medewerker portionering en distributie keuken
2024-05-15 - 2024-05-29

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: HEULE
Peperstraat 141
Land: België
Postal Code: 8501
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share