Chef de partie
Als chef de partie bij onze klant
- ben je verantwoordelijk voor de productie van maaltijden (maaltijden voor het kleuter, basis en secudair onderwijs)
- geef je werkinstructies aan uw collega's voor de mise-en-place, bereidingen, bakken, alsook voor het schoonmaken en ordenen van keukenmateriaal
- controleer je de kwaliteit en de versheid van de voedingsmiddelen
- zorg je voor een goede bewaring van de voedingsmiddelen volgens de huidige hygiënenormen
- zie je erop toe dat de hygiëne- en veiligheidsnormen strikt gerespecteerd worden.(HACCP)
- controleer je de leveringen, de voorraad en de houdbaarheidsdatum van de voedingsmiddelen
- geef je uw besingen door aan uw chef-gerant
- maak je maandelijks de inventaris op
- sta je in voor orde, netheid en veiligheid in de keuken
- signaleer je storingen of defecten
- neem je deel aan werkoverleg met collega's en chef(s)
- geef je suggesties voor nieuwe bereidingen, gerechten of presentaties
- spring je in voor collega's
- volg je een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu
gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega's, consumenten, klanten of een andere partij
Bedrijfsprofiel
Voor een zeer bekend cateringbedrijf in België zijn we op zoek naar een chef de partie die in een woonzorgcentrum te Wezemeek-Oppemkan werken. Jouw profiel Als chef de partie- je spreekt zeer goed Nederlands
- je hebt ervaring in collectieve catering of je hebt een hochooldiploma
- je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel
- je kunt goed samenwerken in een team
- je kent de HACCP-normen perfect
hieronder onze aanbod voor een chef de partie - Een voltijds contract ( uur per week) met gunstige daguren van maandag tot en met vrijdag (tussen u en u en weekend op ) - Een interim-periode met mogelijkheid tot vast dienstverband bij de klant. - Een salaris van €, per uur, met andere voordelen!
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) De activiteiten van een team coördineren De voorraad opvolgen, tekorten vastsenBesingen plaatsen De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer De ingrediënten doseren en mengen De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Aanbod hieronder onze aanbod voor een chef de partie
- Een voltijds contract ( uur per week) met gunstige daguren van maandag tot en met vrijdag (tussen u en u en weekend op )
- Een interim-periode met mogelijkheid tot vast dienstverband bij de klant.
- Een salaris van €, per uur, met andere voordelen!
2024-10-16 - 2024-11-20
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Valuta: EUR
Address place: WEZEMBEEK-OPPEM
Postal Code: 1970
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54