Restaurant Manager regio Gent

Functie

Op zoek naar een functie die niet alleen uitdagend is, maar ook heerlijk smaakt? Waar je de  controle hebt over jouw eigen restaurant en je passie voor horeca en volledig kunt benutten? Dan is onze positie als Restaurant Manager er één om voor te moorden!


Jouw killer talenten wat doe je?

Je zet de doelen op scherp en jaagt ze als een echte moordenaar na, van omzet en foodcost tot personeelskosten.

Je houdt dagelijks de kosten in het vizier om maximale winstgevendheid te waarborgen

Je s een dreamteam samen van toegewijde, bewapende spaghotties en zorgt ervoor dat ze zich ontwikkelen en groeien

Met jouw motivatie vaardigheden, ben je als een mentor die je dreamteam begeleidt op weg naar moordend succes.

Als kwaliteitsbewaker van onze heerlijke gerechten ben je de geheime smaakagent die voor elke gast een onvergejke eetervaring schept

De killer voordelen wat krijg je van ons in ruil voor jouw inzet?

Marktconform loon

vakantiedagen

Maaltijdcheques

Ecocheques

Vakantiegeld

Eindejaarspremie

Kans op een smakelijke bonus, elke maanden

En als kers op de taart, of euh kaas op de een mooie korting op onze gerechten

Jouw profiel killer redenen om voor Employer te werken

Je werkt graag in een team van collega’s die je bijna elke dag doen sterven van’t lachen en waar een pasta-pun nooit veraf is.

Je wil groeikansen die groter zijn dan het Empire State Building waardoor je sneller bijleert dan kookt.

Je wil je vrienden en familie graag trakteren op dodelijk lekkere met mooie kortingen.

killer redenen om niet voor Employer te werken

Je hebt veel nood aan structuur en duidelijkheid

Je komt het best tot je recht in een heel hiërarchische omgeving

Een job met een hoog tempo, veel uitdaging en variatie is niets voor jou

Gerechten opdienen in de zaal De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie
De besing opnemen De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden De bediening in de zaal organiseren en controleren (opmaken van de tafels, samenwerking zaal-keuken, ...) Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren De planning van het zaalpersoneel opsen
De activiteiten en instructies over de teams verdelen Gerechten afwerken (vlees, vis snijden, flamberen, ...) Kassabedragen en De reservaties noteren en de bezetting van tafels, zalen in het restaurant bijwerken Aanbod In slechts enkele stappen naar een job to kill for


Een tje, een gesprek met jouw directe leidinggevende en een gesprek met de zaakvoerder. Als alles positief verloopt kan je starten!

 


Restaurant Manager regio Gent
2024-10-12 - 2024-11-18

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: GENT

Land: België
Postal Code: 9000
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share