Zaal & Barmedewerker
Ben jij klaar om deel uit te maken van een horeca-arena met een killer sfeer en een over-the-top klantenservice? Dan is onze positie als zaalmedewerker er één om voor te moorden!
Jouw killer talenten wat doe je?Je bent verantwoordelijk om alles klaar te zetten voor de shift zaal, terras, en bar zijn jouw slagveld, waar je de gasten met een glimlach begroet, orders aanneemt, aan tafel serveert en zorgt voor een efficiënte bediening.
Jij bent de meester in het creëren van een onvergejke ervaring, gewapend met een glimlach die glanst als een dodelijk wapen en gastvrijheid om u tegen te zeggen. .
Nieuw bloed, studenten en extra's, worden door jou in de geheimen van onze werkwijze gedoopt, en raken snel verstrikt in de dodelijke Employer -spirit.
Als bewaker van de zaal, bar, terras en alle andere heilige plekken, onderhoud je een onberispelijke en spic-en-span omgeving die de onnavolgbare Employer -vibe in ere houdt.
Je bent een strategisch meesterbrein dat zonder genade nadenkt over hoe we onze gasten nog sneller en doeltreffender kunnen bedienen.
De killer voordelen wat krijg je van ons in ruil voor jouw inzet?Marktconform loon
Overuren uitbetaald
vakantiedagen
Maaltijdcheques
Ecocheques
Vakantiegeld
Eindejaarspremie
En als kers op de taart, of euh kaas op de een mooie korting op onze gerechten
Jouw profiel killer redenen om voor Employer te werkenJe werkt graag in een team van collega’s die je bijna elke dag doen sterven van’t lachen en waar een pasta-pun nooit veraf is.
Je wil groeikansen die groter zijn dan het Empire State Building waardoor je sneller bijleert dan kookt.
Je wil je vrienden en familie graag trakteren op dodelijk lekkere met mooie kortingen.
killer redenen om niet voor Employer te werkenJe hebt veel nood aan structuur en duidelijkheid
Je komt het best tot je recht in een heel hiërarchische omgeving
Een job met een hoog tempo, veel uitdaging en variatie is niets voor jou
De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostscho kaasscho nagerechten, ...) Glazen en couverts onderhouden (met stoom, met azijn, ...)Het vaatwerk opbergen De mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeuken
De tafels klaarmaken voor de dienst De tafels afruimen
De zaal van het restaurant schoonmaken De wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de besing opnemen Warme of koude dranken bereiden
De barservice op zich nemen De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie
De besing opnemen Gerechten opdienen in de zaal De activiteiten van een team coördineren De betaling voor de consumpties innen Aanbod In slechts enkele stappen naar een job to kill for
Een tje, een gesprek met jouw directe leidinggevende en een proefshift. Als alles positief verloopt kan je starten!
2024-10-12 - 2024-12-01
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Valuta: EUR
Address place: OOSTENDE
Postal Code: 8400
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54