Chefkok
Functie
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Aanbod Je komt terecht in een jonge onderneming met een familiaal karakter. Een voltijds contract uur Dagwerk Overuren Loon €, - €, Te werken dagen do - zon Feestdagen gesloten Solliciteren
Als Chef-kok in een topzaak te ben je verantwoordelijk voor het creëren van culinaire meesterwerken die onze gasten keer op keer doen watertanden. Je hebt een passie voor koken en een scherp oog voor detail. Je leidt het keukenteam met vastberadenheid en enthousiasme, en je zorgt ervoor dat elk gerecht dat onze keuken verlaat voldoet aan de hoogste normen van smaak, presentatie en consistentie. Je bent creatief en innovatief, altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze menu's te verbeteren en te vernieuwen. Als leider in de keuken, ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de keukenvoorraad, het handhaven van de hygiënenormen en het trainen van het keukenteam.
Verantwoordelijkheden
Ontwikkelen van menu's en gerechten die voldoen aan de culinaire visie van het restaurant. Leiden en inspireren van het keukenteam om uitmuntende prestaties te leveren. Zorgen voor een efficiënte en soepele werking van de keuken. Toezien op de naleving van de voedsel- en veiligheidsvoorschriften. Beheren van de keukenvoorraad en het besen van ingrediënten. Trainen en begeleiden van keukenpersoneel. Actief bijdragen aan de ontwikkeling en innovatie van het menu. Jouw profiel Aantoonbare ervaring als chef-kok in een hoogwaardig restaurant. Uitgebreide kennis van verschillende kooktechnieken en ingrediënten. Sterk leiderschap en teammanagementvaardigheden. Creativiteit en innovatievermogen in het ontwikkelen van nieuwe gerechten. Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden. Flexibiliteit en het vermogen om onder druk te presteren. In staat om een hoog niveau van hygiëne en veiligheid te handhaven in de keuken. Diploma van een culinaire school. Gerechten bereiden Europees Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ... Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) De bereiding van de gerechten superviserenHet dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren Menu’s opsen
De tarieven voor gerechten opsen Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Aanbod Je komt terecht in een jonge onderneming met een familiaal karakter. Een voltijds contract uur Dagwerk Overuren Loon €, - €, Te werken dagen do - zon Feestdagen gesloten Solliciteren
+ () ..
Chefkok
2024-10-25 - 2024-11-14
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
2024-10-25 - 2024-11-14
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: BRUGGE
Valuta: EUR
Address place: BRUGGE
Land: België
Postal Code: 8000
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54
Postal Code: 8000
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54